Elke maand praktische tips voor jouw online zichtbaarheid

Content Café 4 mei – Online – Social Media Content BINGO

Tijd voor een spelletje. Een nuttig spelletje waarbij je voor een hele maand content hebt om te plaatsen op jouw Social Media. Inclusief Blogideetjes!

Sociale onthouding is niet social media onthouding. Juist in deze tijd van het Coronavirus, als je geen persoonlijke ontmoetingen kunt hebben is het belangrijk om online zichtbaar te blijven.

Je afspraken zijn afgezegd. Annuleringen van deelnemers voor jouw workshop. Heel erg vervelend. Deze periode geeft je misschien wat meer tijd om na te denken over je marketing. Ideetjes die je om wilt zetten naar een echte dienst, zodat je inkomstenstroom doorloopt. 

Besteed wat meer tijd aan je social media. Lastig om dit alleen te doen? Doe dan mee met het Content Café. Ik geef je heel veel tips. Antwoord op je vragen. En je werkt gewoon vanuit huis. (Kids even naar buiten sturen 😊)

Vanuit huis meedoen met het Content Café. 


✅ Do it and it’s done! is mijn motto.

Schrijf je nu in zodat je plekje verzekerd is.
Ik wil de groep nl. niet te groot maken zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven. En ruimte hebben om lekker te schrijven.

Maak je content op 1 moment - Trudy Pannekeet

Wat is het Content Café 👩🏻‍💻☕️

Heb jij moeite om elke week weer wat op Facebook te plaatsen? Om elke keer weer iets te verzinnen voor LinkedIn? Wil je nu eens een blog schrijven maar je weet niet over welk onderwerp? Of lukt het je niet om er überhaupt de tijd voor te nemen?

Doe dan eens mee met het Content Café: Een laagdrempelige social media bijeenkomst/-training, waarbij jij onder mijn begeleiding je prikkelende posts schrijft, de juiste plaatjes erbij vindt, het inplant, ideeën krijgt voor nog meer posts en voor een blog en misschien wel een vlogje 😊

In een klein clubje samen en ieder voor zich lekker sparren en uiteindelijk gewoon creatief en productief zijn. 

 

Offline én online

Content Cafe - hard aan het werk

Content Café, nieuwe stijl. Wat houdt dat in?

Bij Content Café Nieuwe stijl gaan we samen werken. In het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat er behoefte is aan echt iets doen. De tijd nemen om het geleerde direct uit te proberen. En de obstakels waar je dan tegenaan loopt direct te kunnen aanpakken. 

Ik geef altijd veel informatie. Content Café (oude stijl) was driftig meeschrijven en met een voller hoofd naar huis gaan met nog meer op je to-do-lijstje. (Ja, ja ik zie je glimlachen van herkenning).

Daar ben je niet mee geholpen. Er is rust nodig. Rust om te creëren. Elke maand 1 thema en daar rustig aan werken samen met andere ondernemers. Richtlijnen/tips van mij en daarna alle tijd om je vragen te stellen.

Data Content Café, nieuwe stijl:

  • maandag 4 mei ONLINE
  • maandag 8 juni ONLINE (1 juni is Pinksteren)

Locatie: Reestein 22, Nieuw-Vennep (tijdens CORONAvirus Live Online)

* Thema’s: ik hoor graag waar jij behoefte aan hebt. Stuur je me een bericht met een suggestie

Wat kost het Content Café, nieuwe stijl?

€ 35,- per keer ex BTW 
Online deelname 4/5 € 15 ex BTW na betaling middels Tikkie

Het is vrijblijvend. Je mag elke keer komen, maar dat hoeft niet. Geen abonnement, geen strippenkaart, gewoon per keer betalen.

Hoe geef ik me op voor het Content Café?

Stuur me van te voren een Whatsappje. Dat is voldoende. Mijn nr is 06 238 728 3

of stuur me een mailtje

Content Café Online - Social media voor zzp'ers via ZOOM

Lukt maandag niet?

Is maandag een lastige dag voor je vanwege werk? Of woon je te ver weg van Nieuw-Vennep? Je kunt sowieso lid worden van de besloten Facebookgroep Content Café

We delen daar tips en je krijgt volop inspiratie om zelf je content te maken. Samen met andere ondernemers.

Zie ik je daar?