Ga jij nog met vakantie? Even lekker ertussenuit? In de maanden juli en augustus ligt heel Nederland plat. Dit zijn heerlijke vakantiemaanden. Maar voor jou als ondernemer is het vaak lastig omzet te krijgen in deze maanden. Tenzij je bijv. ijs verkoopt of een Bed & Breakfast runt. 😊

Neem even wat tijd deze of volgende week om een plan te maken voor de 2e helft van dit jaar. En om nu je social media op orde te krijgen.
Welke workshops wil jij geven dit najaar? Weet jij hoe je dit voldoende kan promoten op social media.

Volg nu in juli nog een Facebook- of LinkedInTraining. Dan kun je in de zomer oefenen en KNALLEN 😁 direct na je vakantie.

Vermeld de kortingscode: “GetReady”
#zomerkorting

 
Social Media trainingen Trudy Pannekeet - zomerkorting
Content Café Samen aan jouw social media werken - Trudy Pannekeet
Kost het je moeite om elke week weer wat op Facebook te plaatsen of op LinkedIn? Wil je nu eens een blog schrijven maar je weet niet waarover? Kom voor tips en inspiratie naar het Content Café

Kom naar het CONTENT CAFE

Heb jij moeite om elke week weer wat op Facebook te plaatsen? Om elke keer weer iets te verzinnen voor LinkedIn? Wil je nu eens een blog schrijven maar je weet niet over welk onderwerp? Of lukt het je niet om er überhaupt de tijd voor te nemen?

Kom dan eens naar het Content Café: Een wekelijkse laagdrempelige social media bijeenkomst/-training, waarbij jij onder mijn begeleiding je prikkelende posts schrijft, de juiste plaatjes erbij vindt, het inplant, ideeen krijgt voor nog meer posts en voor een blog en misschien wel een vlogje 😊

In een klein clubje samen en ieder voor zich lekker sparren en uiteindelijk gewoon creatief en productief zijn. 

Data Content Café:

JULI  ===

  • Maandag 9 juli – OPEN

ZOMERVAKANTIE 16/7-31/8

vanaf Maandag 3 sept – OPEN

  • maandag 3 september
  • maandag 10 september

€ 10,- per keer, contant te betalen

>> NIEUW – INSTAGRAM-training

Hoe zet je Instagram zakelijk in?

Leuk die plaatjes, maar hoe krijg ik daar nu meer klanten mee? En hoe werken de stories? Praktische uitleg om Instagram voor jou onderneming in te zetten zodat je ook daar je doelgroep kunt bereiken.

Klik hier voor meer informatie en data van de hands-on InstagramTrainingen.

Mail, bel op app me als je vragen hebt over deze Instagramtraining 06 238 728 35.

Instagram Hoe zet je Instagram zakelijk in
InstagramTraining: van start tot Story

Workshop “Meer klanten door Social Media”

LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+. Je klanten zitten er al op, nu jij nog. Maar welke media kies je en wat zet je erop? En hoe vaak? Wat kan wel en wat niet?
Hoe krijg je nu meer volgers. Hoe werkt Facebook Advertising? Kan het ook nog zonder adverteren? Hoe bedenk je nu steeds weer nieuwe content. Hoe kun je zorgen dat het je niet te veel tijd kost? Hoe kun je de juiste mensen bereiken? Allemaal vragen waar je als ondernemer  tegenaan loopt. Tijdens de workshop krijg je direct veel praktische tips.

>> Training LinkedIn “Hoe spring jij eruit op Linkedin?

Geen koude acquisitie meer. Wat zou het mooi zijn als klanten naar jou toe komen. Praktische handvatten om jouw profiel tiptop te maken en berichten te posten. Alles over Blogposts en je LinkedIn bedrijfspagina.

Volg een workshop en leer beter gebruik te maken van alle mogelijkheden! Mail of bel voor meer informatie. Ik heb weer een serie nieuwe LinkedIn trainingen gepland. 

>> Starten met Facebook

Je hebt misschien al een persoonlijke Facebook-pagina en nu wil je Facebook zakelijk in gaan zetten? Maar hoe val je nog op tussen al die berichten op Facebook? Kom dan naar de Facebook-training! Tips en trucs om op te vallen, onbetaald (organisch) en met FB-adverteren. Bel of app me als je wilt weten of deze training geschikt is voor jou: 06 238 728 35.

 

Wil je liever een 1-op-1 advies?

Direct de diepte in en marketingstrategisch advies over jouw bedrijfssituatie en jouw mogelijkheden? Dat kan ook. Mijn uurtarief is  € 75,-.

Samen kijken we naar wat jouw behoefte is en stippelen we een pad uit om tot een sterk, maar vooral heel praktisch uitvoerbaar plan te komen.

Je Social media uitbesteden?

Dat kan vanaf € 300,- per maand: LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter.

Sluit Menu

Praktische LinkedIn Training