Werkantie Kom in beweging okt 2019 Marketingcoaching Trudy Pannekeet

Wat doet het strand met jou?

Ik word altijd zo blij op het strand. Met zon, met wind. Met regen misschien wat minder, maar strand doet me goed. Die heerlijk zoute lucht, frisse wind. Krachtige natuur! Daar komen de mooiste ideeën en de beste besluiten bij me op. Hoe zit dat met jou?

Daarom heb ik het strand uitgekozen om iets superleuks en -nuttigs te organiseren. Een workation, oftewel op zijn Hollands: een werkantie.

Samen met andere ondernemers én onder begeleiding van diverse professionals werken aan je bedrijf.

 • Nu echt even tijd nemen om jouw ideeën om te zetten in acties.
 • Tijd om je drempels weg te nemen en antwoorden op je marketingvragen te krijgen.
 • Zodat jij door kunt. Door met groeien van je mooie bedrijf.
 • En dat jij kunt blijven doen waar jij blij van wordt.
Heerlijk op het strand - tijd voor jezelf - Workation Trudy Pannekeet

Werkantie: lekker werken aan je bedrijf & lijf

Werkantie? Wat is dat?

Werkantie; de combinatie van werk en vakantie. Het is al sinds 2014 een trend. Je ziet het steeds meer voorbijkomen op social media. Werkanties en workations. De laatste vaak naar heerlijk warme oorden zoals Spanje, Portugal. Hoe heerlijk is het om een hele week op Ibiza te zitten? Of op Texel? Ben je ook niet gek op zee en strand?

Er zijn veel zzp-ers die naast hun drukke gezinsleven een onderneming runnen. Druk, druk en het eerste wat gekilled wordt is je creativiteit. Je houdt alle bordjes hoog en biedt je klanten de kwaliteit waar jij voor staat. Maar nieuwe dingen uitwerken, diensten waar je gemakkelijker meer omzet mee zou kunnen maken, ho maar.

Hoe fijn is dan om even weg te gaan uit de hectiek van alledag? Je terug te trekken op een lekker plekje met gelijkgestemden om aan je bedrijf te werken. Alle ideeën die je hebt op een rijtje te zetten en uit te werken.

Sparren met professionals en met andere ondernemers. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden, toch?

Gewoon even tijd om samen aan je bedrijf te werken

Werkantie Marketingcoaching Kom in beweging Trudy Pannekeet

Je zit vaak in je eentje achter je bureau. Je doet vanalles om beter gezien te worden om zo meer klanten te werven.

Je hebt al veel klanten gehad, maar die komen met name uit je eigen familie en kennissenkring. Je wilt nu wel eens wat grotere stappen zetten.

Je leest er van alles over. Kom uit je comfortzone, denk groot. Maar hoe? Je hebt er wel ideeën over maar zal dat wel aanslaan? Hoe doen anderen dat toch?

Een paar dagen even op pad met andere ondernemers. Volop de tijd om met elkaar te overleggen. Al je vragen te stellen. Al de puntjes op de i te zetten. 

En daarbij nog veel leren. Leren over marketing; hoe bereik je je ideale klant? Wie is überhaupt je ideale klant? Is mijn website wel goed? Word ik gevonden? Wat kan ik verbeteren op mijn website om meer klanten aan te trekken? Waar plaats ik mijn blog? Hoe zet ik LinkedIn in als ik een workshop ga geven. Al die vragen waar je thuis niet verder mee komt.

Lijkt je dat wat?

Samen aan het werk - werkantie Trudy Pannekeet

Ik had al een tijdje deze droom om een werkantie te organiseren. Maar het was steeds te groot. En nu? Nu ga ik het gewoon doen.

Ik heb een superleuk programma samengesteld waarbij veel aandacht is voor de groei van je bedrijf. Daarnaast gaan we lekker buiten met ons lijf bezig: bootcampen, yoga/meditatie, we gaan zelfs dansen op het strand (durf jij 😊?)

Tijd om te groeien - marketingcoaching

Groeien met je bedrijf. Dat doen wat je nieuwe klanten brengt. Of wat je huidige klanten doet terugkomen. We gaan niet je hele marketingplan maken. Maar we leggen een stevige basis. We werken aan de essentiële stappen. En daar waar jij vastloopt, zodat je verder kunt. Je kunt je ideeën toetsen. 

Stappen zetten met een gedegen strategische onderbouwing. Gewoon, dat het klopt. Dat alles wat je doet en de keuzes die je maakt een stevige basis hebben. 

Wat gaan we doen:

En natuurlijk lekker buiten spelen, werken aan je lijf. (Programma onder voorbehoud)

Welke professionals staan voor je klaar?

Werkantie Marketingcoaching Trudy Pannekeet

Sporten, goed voor je zelfvertrouwen

“Gezonde geest in een gezond lichaam”, zei mijn moeder altijd. Daarom worden de marketingcoachingsessies afgewisseld met een uurtje bootcampen. Gewoon in je eigen tempo, of toch proberen die grens op te zoeken? Het is net ondernemen 😊

Bootcamp door Trude Kuijt van Tru-D Beweegcoach - Werkantie Trudy Pannekeet

Energie door Bootcamp

Hier weet Tru-D Beweegcoach, Trude Kuijt, alles van. Ben blij dat zij de bootcamplessen voor haar rekening neemt. “Mijn idee is om sport als middel in te zetten, en niet als doel.
Iedereen wordt beter van bewegen, het is goed voor je zelfvertrouwen en je krijgt er meer rust van in je hoofd.
Want hoe fijn is het om in de frisse buitenlucht weer nieuwe energie te krijgen?”

Dansen op het strand?

Lekker vrij zijn, je vrij voelen. Dan komt jouw authentieke ik naar boven.

Die willen je klanten zien. Dan weten ze wie hen gaat helpen. Ze komen bij jou voor jou. Dus laat jezelf zien. Kom in beweging. Letterlijk door te bewegen op het strand. De gene voorbij. Uit je comfort zone. Doodeng, maar met een superlekker resultaat.

Net zoals toen je klein was. Toen lette je ook niet op de buitenwereld. Ik vind het overigens ook best spannend om te dansen op het strand, maar ik ga graag de uitdaging aan. Jij ook? Coach Mariëlle Peerenboom van  Beweeg je verder, neemt je mee en dan gaat het vanzelf.

Bewegen en dansen op het strand - Beweeg je verder - Marielle Peereboom
Waar vind ik gratis foto's

Professionele fotoshoot

Goede foto’s van jou voor op je website en je social media. Wat laat jij zien op je ‘Over mij’ pagina op je website? Mensen willen jou zien. Daarom komt de professionele fotografe Renate Boere van  Flashback fotografie voor een fotoshoot. Zij maakt prachtige authentieke foto’s die je direct op je website kunt plaatsen.

Werken aan je website

Er is ook tijd ingepland om aan je website te werken. Onder begeleiding van WordPress-expert Christine Prudon van Mediatopia worden al je vragen beantwoord. En je krijgt direct feedback op jouw website. Je kunt ter plekke je website verbeteren, zodat jij beter gevonden wordt. Fijn dat het nu wordt zoals jij in gedachten hebt.  

We gaan leuke foto’ s maken die jij direct op je website kunt plaatsen. En die blog? Die kan er dan ook op de juiste manier op. En delen op social media natuurlijk. Lekker bezig zijn met je marketing.

Wanneer Bloggen in WordPress of op Linkedin- leer bloggen voor ondernemers
Yoga-meditatie op het strand door Yoga by Esther - werkantie Trudy Pannekeet

Yoga op het strand

Een goede balans in je drukke ondernemersbestaan is heel belangrijk. Anders houd je het niet vol. Yoga kan je daarbij helpen. 

Wij gaan onder begeleiding van Esther Augustinus van Yoga by Esther heerlijk buiten yoga beoefenen. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben. Alles is goed. 

Kom in beweging werkantie Trudy Pannekeet

Lekker eten, samen koken

Samen koken schept een band. De beste gesprekken vinden plaats als je ze niet plant. Misschien wel tijdens het eten maken. 

We gaan elke avond lekker eten. Het restaurant van Surf en Beach is om de hoek. Maar het culinaire hoogtepunt is wel de kookworkshop ‘Gezond, Vers en Lekker koken’ van Esma Mejdoubi van Praktijk Gezond met Esma. Een heerlijke en verantwoorde maaltijd. 

Wakker worden van het ruisen van de zee...

Waar gaan we naartoe?

Elke ochtend wakker worden van het ruisen van de zee en in de avond genieten van prachtige zonsondergang…………..

We slapen direct op het strand in Katwijk aan Zee. De huisjes zijn gelegen naast Strandpaviljoen Surf en Beach. Niet groot, beetje Tiny House sensatie. Slaapplaats voor 6 personen. 2 slaapkamers met ieder een stapelbed en een 2-persoonsbed op een open zolder. 

Lekker in slaap vallen met de zee op de achtergrond. En misschien wel voor het ontbijt een frisse duik in zee 😊

 

Van dinsdag 1 oktober t/m donderdag 3 oktober 2019

We verzamelen dinsdag 1 oktober om 9:15 uur. Je parkeert je auto aan de rand van Katwijk op een afgesproken locatie. Daar haal ik je op en we rijden gezamenlijk naar het strandhuisje.

Tassen neerzetten. Lekker kop koffie of thee en om 10:00 uur kunnen we beginnen met marketingcoaching. Eerst even voorstellen aan elkaar natuurlijk.

We werken en spelen elke dag tot ca 18:00 uur. Dan borrelen, koken, wandelen, kletsen, hardlopen, lezen, waar jij behoefte aan hebt. Rond 22:30 uur slapen en de volgende dag gezond weer op.

Donderdag 3 oktober sluiten we na de bootcamp de Werkantie af met een diner in het restaurant Surf en Beach. Na het diner en het uitvoerige afscheid 😊 (tijd in overleg) rond 21:30 uur (?) zal ik je weer naar je auto brengen en ga je weer naar huis.

Het programma is bijna rond. Nog even onder voorbehoud.

Wat krijg je allemaal* ?

 • Marketingcoaching (3 dagen) t.w.v. € 995
 • Bootcamp (elke dag 1 uur) 
 • Website begeleiding (3 uur)
 • Professionele fotoshoot (3 high res foto’s digitaal
 • Yoga / Meditatie (1 uur)
 • Coaching door dans (1 uur)
 • Kookworkshop (t.w.v. € 49,-)
 • 2 overnachtingen in een strandhuisje
 • Ontbijt, lunch en diner en snacks tussendoor
 • Feedback op je website
 • Antwoorden op je social media vragen
 • Friendships for life 😊 met gelijjkgestemden

*Het programma is bijna rond. Nog even onder voorbehoud.

Trudy op het terras Werkantie Surf en Beach strandhuisjes Katwijk

Wat kost het?

Waarde van verblijf + alle workshops en trainingen is minimaal € 1.850,-

Kosten voor de werkantie € 995 ex BTW

Kom in

Hoeveel tijd heb je om je koffers te pakken?

Dagen
Uren
Heerlijk, deze werkantie is nu voorbij. Wil jij ook een keer met mij op werkantie? Mail of app/bel me 06 238 728 35 We gaan dit vaker doen!! 😊

Beetje privacy graag 😊

Ben jij een mensenmens, maar heb je ook graag wat tijd voor jezelf? Of wil je gewoon thuis slapen vanwege je kinderen? 
De dagen zijn heel intensief en misschien vind jij het een bezwaar om in zo’n strandhuisje je kamer te delen met iemand die je nog helemaal niet kent?

Als het te ver is om naar huis te gaan heeft Katwijk heel veel kamers, appartementjes, B&B te huur voor die 2 nachten.
Ik geef je hierbij wat links. Ik ken de accomodaties zelf (nog) niet, maar het ziet er wel goed uit. En het is meestal op loopafstand van onze Werkantie.

Bel me even als je meedoet, maar zelf je eigen slaapplaats regelt. 

Ik sta bekend om mijn praktische en op maat trainingen

We ontdekken samen wat gedaan moeten worden om jouw bedrijf goed zichtbaar te maken bij de juiste mensen. Sterker nog; ik ga je helpen HOE je het doet. 
Ik zet je ‘aan’ en geef je feedback op jouw activiteiten zodat je kunt verbeteren. Soms een zachte richting maar zeker die stok achter de deur.
Er moet verandering komen. Misschien een drempel over. Actie. Daar gaat het om! Je klanten worden je niet op een presenteerblaadje aangereikt. Dat zou mooi zijn
😊 Nee, zelf aan het roer. En dat gaat het gebeuren.

Marketing coaching praktische training - Trudy Pannekeet

Meer weten over mij?

Ik zet mensen ‘aan’

Ik ben een doener. Ik zet mensen ‘aan’. Help ze net even die drempel over door samen te doen. Ik vond het ook eng toen ik voor het eerst iets wilde plaatsen op LinkedIn. Wat als er kritiek op komt? Eigenlijk was het de vraag: ben ik wel goed genoeg? 

Inmiddels vele berichten en blogs en videootjes verder (#trotsopself) is het niet moeilijk meer. Ik deel omdat ik wil dat jij het weet. Omdat ik weet dat jij hier iets mee kunt. Jij kunt je werk beter doen, meer klanten ontvangen, meer mensen helpen. Dat is mijn drijfveer. Jou aanzetten zodat jij zichtbaar wordt. 

Marketing coaching voor ondernemers - Trudy Pannekeet - Flashback Fotografie
Marketing coaching voor ondernemers - Trudy Pannekeet - Birgitte Berg
Marketing coaching voor ondernemers - Trudy Pannekeet - EHBO support
Marketing coaching voor ondernemers zzp - Trudy Pannekeet
Marketing coaching voor ondernemers - Trudy Pannekeet Heikens
Marketing coaching voor ondernemers - Trudy Pannekeet