Online Training LinkedIn profiel Feedback Trudy Pannekeet

LinkedIn Profiel check

Direct feedback op jouw LinkedInprofiel. Heel veel tips voor jouw branding. Hoe zet je LinkedIn effectief in om jouw doel te bereiken.
Ik help je met een pakkende kopregel, je info en hoe je een relevant netwerk aantrekt, etc. dit kan live online of schriftelijk.

Nu met BONUS:

Na afloop krijg jij de video van onze sessie zodat je het rustig kunt uitwerken.

Online Training Marketing Coaching Trudy Pannekeet

Marketing coaching 1-op-1

Je hebt goede ideeën voor een nieuwe dienst (bijv een online training) maar hoe pak je het aan?

Je hebt niet genoeg klanten. Als je iets organiseert komen er te weinig mensen? Moeilijk om te bepalen waar je focus moet liggen. Wie is jouw ideale klant.  En hoe bereik je die?

Tijdens deze sessie geef ik je richtlijnen, we ontwarren je plannen en aan het einde heb jij een effectief actieplan voor jouw diensten en je online zichtbaarheid.  

Online Training LinkedIn profiel Incompany BONUS Trudy Pannekeet

Team-webinar LinkedIn profiel training [Incompany]

Medewerkers zijn ambassadeur voor je bedrijf. Hun persoonlijke profiel is het visitekaartje. Tijdens deze online sessie krijgt je team inzicht en handvatten om met een professioneel profiel jouw organisatie te vertegenwoordigen op LinkedIn. En hiermee meer klanten aan te trekken.

Nu met BONUS:

  • Voor iedere deelnemer op maat profiel-actielijst. 
  • Tips voor bedrijfspagina-beheerder

Content Cafe online

Virtueel ‘aan de keukentafel’

Werken aan je bedrijf en aan je online zichtbaarheid. Het klinkt zo eenvoudig, maar dat is het niet. Je loopt tegen allerlei vragen op. Je hebt ideeën over de strategie van je bedrijf, maar zijn die wel goed? En waar begin je? Zeker in deze onzekere tijden met het Coronavirus. Hoe ga jij daarmee om? Welke mogelijkheden zijn er?  Wat ga je veranderen in je aanbod? Dit en veel meer komt aan bod tijdens het Content Café. Sparren met mij en met andere ondernemers.’

Content Café Online - Social media voor zzp'ers via ZOOM

Staat jouw training hier niet bij?

Heb je specifieke wensen qua training (Instagram, LinkedIn Social Selling, Facebook, etc) geef me dan een belletje om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Frankwatching Online LinkedIn Trainingen

Ik heb een serie Online Trainingen opgenomen met Frankwatching. Deze zijn direct bij Frankwatching te boeken. Klik op de afbeelding.

Frankwatching LinkedIn Training online LinkedIn profiel Trudy Pannekeet
Boek nu
Boek nu
Boek nu