Praktische LinkedIn training

LinkedIntraining Spring eruit - Trudy Pannekeet

Je hebt een bedrijf, een website, nu nog meer klanten...

Ben jij een kei in je vak, maar herken je het volgende?

LAAT JEZELF ZIEN!

Leer in een paar uur hoe jij jezelf neer kunt zetten als een expert op jouw vakgebied

IN 2 UUR TIJD LEER JE HOE JIJ ERUIT KUNT SPRINGEN OP LINKEDIN

Leer in een paar uur tijd hoe je online zichtbaar wordt als expert op jouw vakgebied, zodat je beter vindbaar bent en klanten naar jou toekomen.

  • dinsdag 11 sept 9:30 – 12:00
  • vrijdag 2 nov 9:30-12:00 

Locatie: omgeving Nieuw-Vennep.

€ 97,- per persoon ex BTW

 

BONUS

  • Gratis telefonische follow-up zodat je echt goed aan de slag kunt!

Kleine groepjes zodat ieder persoonlijke aandacht kan krijgen en jouw specifieke vragen behandeld kunnen worden

"LinkedIn wordt gewoon leuk"

LinkedIn praktische Training
LinkedIn wordt gewoon leuk!! 🙂

VOOR WIE IS DEZE PRAKTISCHE TRAINING

Ik geniet er oprecht van om na de training cursisten op te zien bloeien, eruit te zien springen. Daarom wil ik alleen werken met gemotiveerde cursisten. Als je dat niet bent hoef je niet verder te lezen. Dank voor je aandacht en een fijne dag. 🙂

Maar ben jij:

Dan ben je bij mij aan het goede adres. Dan gaan we knallen.

Twijfel je of deze training geschikt is voor jou. Bel me of stuur een mailtje of appje (06 238 728 35). Dan hebben we het zo uitgezocht of het wat voor je is. Ik wil graag dat je er echt iets aan hebt dus afstemming is ook voor mij belangrijk.

Breng je vrienden op de hoogte van deze cursus

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Trudy Pannekeet - "Jij hebt zoveel te vertellen"

Ik ben Trudy Pannekeet. Ik zie veel ondernemers die op hun kantoor heel goed ‘zitten te zijn’ maar het niet kenbaar maken aan de buitenwereld. Zo zonde! Ze durven het niet. Of ze hebben het idee dat ze anderen met hun verhalen vermoeien, zelfs irriteren. “Ze weten toch dat ik er ben?!” Is dat zo?

“Wat moet ik vertellen? Ik weet niets.”
Als ik jou dan op een netwerkborrel of gewoon op een verjaardag vraag wat je doet voor werk en ik vraag je daar iets specifieks over kun je honderduit vertellen. Dan weet je me te boeien omdat een probleem mij bezighoudt. Ik heb een vraag en jij weet het antwoord. Hoe mooi kun je het hebben. En als je nu via social media laat weten dat jij antwoorden hebt wordt je gevonden. Zo simpel kan het zijn. En hoe je dat in de juiste vorm giet, daar wil en kan ik je bij helpen.

Ik heb jarenlang ervaring als Marketing Manager bij internationale bedrijven. Ik heb o.a. gewerkt bij Sanoma en Mattel en was verantwoordelijk voor merken als Gucci parfums, Puma, Barbie, Fisher Price, etc. Daarna maakte ik zakelijk (en privé) de overstap naar biologische voeding en werkte ik 4 jaar als Marketing Communicatie Manager bij TerraSana Natuurvoeding en heb o.a. Social Media opgezet voor Raw Superfood en natuurcosmetica SANTE en LOGONA.

Nu is het mijn missie om mensen te helpen zichtbaar te worden. Ik geef trainingen, beheer voor een aantal bedrijven hun social media en ik schrijf als LinkedIn expert voor het platform ExpertUpdate. En ik heb mijn eerste blog gepubliceerd op Frankwatching

LinkedIn is een heel mooie tool om jezelf als expert te profileren. Daarom nodig ik jou uit om mijn training te volgen en hier ook actief mee aan de slag te gaan.

Wat zeggen anderen over mij?

Onlangs heb ik een LinkedIn training bij Trudy gevolgd "Spring eruit met LinkedIn". In een korte morgen loodst Trudy je door de belangrijkste ins en outs van LinkedIn. Resultaat : een enorm uitgebreid netwerk, iedere week leuke artikelen posten, zichtbaar worden en uiteindelijk reeds 6 goede meetings (ook in het buitenland) voor elkaar gekregen. Jullie lezen het al, door Trudy's enthousiasme en geduldige uitleg ben ik een enorme LinkedIn fan geworden.
Masja van de Pavoordt, Micro-Pak
Micro-Pak Ltd
Trudy heeft mijn aarzelende houding naar Social Media weten om te buigen naar een geinteresseerde gebruiker.
Mieke Potters
ONA-docent & NT2-docent
Onlangs heb ik een training LinkedIn gevolgd bij Trudy. Door haar enthousiasme en geduldige uitleg ben ik over mijn drempel heengestapt van 'het is een noodzakelijk kwaad' naar 'misschien is het zelfs wel leuk'. Ik gunde mezelf niet de tijd om me te verdiepen in de in en outs van LinkedIn, maar ben reuzeblij dat ik mezelf wel de training gunde bij Trudy. Ze weet je te inspireren door haar deskundigheid en talloze ideeën..
Anja Adriaansen, young living volgde LinkedIntraining
Anja Adriaansen,
Young Living, Raindrop
Dankzij mijn training bij Trudy weet ik nu een stuk beter wat ik moet posten, welke afbeeldingen werken, hoe ik meer mensen kan bereiken, en heb ik zelfs mijn eerste blog durven te schrijven! Haar training was persoonlijk, prima voorbereid en werd aangepast terwijl we bezig waren. Ik raad het aan voor iedereen die meer uit zijn social media profielen wil halen!
Miriam van Kempen volgde LinkedInTraining bij Trudy Pannekeet
Miriam van Kempen,
Relocation Manager

Schrijf je nu in voor deze training

LINKEDIN TRAINING

79.00129.00

Wissen